KITÜNTETŐ ELISMERÉS A CSONGRÁD MEGYEI VADÁSZNAPON

Az idei évben a Deszki Gazdák Vadásztársasága kapta a Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakettet, mely az Országos  Magyar  Vadászati  Védegylet egyik legmagasabb olyan kitüntetése, amit vadászatra jogosult kaphat. 

Az Országos Magyar Vadászati Védegylet 2004-ben emlékplakettet alapított abból a célból, hogy az elismerés és megbecsülés kifejezéseként e kitüntetésben részesítse azokat a tagszervezetnek minősülő, vadászatra jogosult szervezeteket, akik munkájukban kiemelten kezelik a vad óvását, a vadgazdálkodást, az etikus vadászatot. Azok a vadászatra jogosultak kaphatják, akik a magyar vadászat szakmai hírnevének elismertetését szem előtt tartva gazdálkodnak, törekedve a vadgazdálkodás és természetvédelem összhangjára.Évente 22 darab plakett adható át.

Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakett 01

 
Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakett 02

Szombaton a Csongrád megyei Vadásznapon a Deszki Gazdák Vadásztársasága a szakmai munkája elismeréseként Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakettben részesült, melyet Dr Jámbor László Országos Vadászkamara elnöke adott át Molnár Sándornak a vadásztársaság elnökének.

Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakett 03Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakett

 

Gróf Nádasdy Ferenc emlékplakett 04Bolgár József vadászmester és Molnár Sándor a vadásztársaság elnöke kezükben a kitüntető díjjal.